Bijgewerkt: 25 juni 2024

Lucienne Kaaij, Ellen Koning en Lida Geers exposeren in Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
30-03-2018

Vrijdag 30 maart t/m zondag 15 april 2018 is een expositie in Wester-Amstel met de werken van Lucienne Kaaij, Ellen Koning en Lida Geers. Lucienne Kaaij schildert de natuur en met name tuinen. Werken in de tuin en het combineren van bloemen en planten waarbij kleur een grote rol speelt, is een bron van inspiratie. Kleur en licht zijn belangrijk in haar schilderijen, het werk is meer impressionistisch dan realistisch.

Foto Amstelveen
(Bron Vrienden van Wester Amstel - 2018)

Lucienne Kaaij


Foto Amstelveen
(Bron Vrienden van Wester Amstel - 2018)

Ellen Koning


De schilderijen van Ellen Koning ontstaan voornamelijk uit haar verbeelding. Deze voedt zij met literatuur, mooie wandelingen en inspirerende gebeurtenissen. Samen met herinneringen vormen zij de basis voor haar expressieve schilderijen.

Foto Amstelveen
(Bron Vrienden van Wester Amstel - 2018)

Lida Geers


Keramiste Lida Geers laat zich inspireren door de organische vormen uit de natuur. Klei is het materiaal om deze vormen om te zetten in beelden. Nu heeft ook glas haar volle aandacht. Deze materialen met elkaar verenigen in één werk is haar nieuwste uitdaging. De expositie is geopend van vrijdag t/m zondag van 11.00 uur tot 16.30 uur en op feestdagen. De toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten. Buitenplaats Wester-Amstel Amsteldijk-Noord 55 1183 TE Amstelveen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.