Bijgewerkt: 25 juni 2024

Loting koopappartementen Veenendaalplein

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
27-03-2008

Aan de loting van 39 nieuwe koopappartementen aan de Veenendaalplein zijn 79 kandidaten meegedongen. Het gaat om koopappartementen in het zogeheten Plan Vijverpark. Het ontwerp van A & i architecten uit Uithoorn bestaat uit twee woongebouwen met een groen openbaar toegankelijk (wandel)gebied er tussen in.

Remco Pols Amstelveenweb
(Gemeente Amstelveen - 2008)

Onder toeziend oog van notaris Bentum neemt wethouder wonen, Remco Pols, de loting voor de koopappartementen Veenendaalplein voor zijn rekening op 26 maart 2008


Het westelijke enigszins gebogen woongebouw, het Parkblok, omvat 6 woonlagen op een halfverdiepte parkeergarage. Het appartementengebouw omvat 12 sociale huur- en 24 koopappartementen. De appartementen worden in 12 verschillende typen uitgevoerd en hebben een bruto vloeroppervlakte van ca. 85 tot 170 m² en beschikken allen over een terras.

De bewoners van een koopappartement beschikken standaard over een parkeerplaats in de halfverdiepte parkeergarage.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.