Bijgewerkt: 18 juni 2024

Lopen, of fietsen voor KWF Kankerbestrijding

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Ride for the Roses
03-08-2011

Aalsmeer - Naast het fietsevenement Ride for the Roses wordt op zondag 4 september 2011 ook de Run for the Roses georganiseerd: een unieke in- en outdoor loopwedstrijd op het terrein van bloemenveiling FloraHolland in Aalsmeer. Ook dit initiatief heeft als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding.

De Run for the Roses start om 11:00 uur. U kunt kiezen uit een loop van 5 of 10 kilometer. Beiden kosten 5 euro per deelnemer. Het bedrag komt volledig ten goede aan KWF Kankerbestrijding. Het parcours is volledig geasfalteerd en wordt deels in en om het veilinggebouw gelopen. De finish is uiterlijk om 12:30 uur.

Deelnemers die onderweg niet aan de tijdslimiet blijken te kunnen voldoen, kunnen vanaf dat moment een verkorte route volgen. Na afloop van de Run for the Roses vinden er allerlei andere activiteiten plaats, zoals de finish van de fietstochten.

Voorlopig programma:

07.30  uur Openstelling Bloemenveiling FloraHolland

10.00 uur Startpresentatie

10.30 - 11.00  uur Start  100 km Cycle Tour

11.00 - 12.00  uur Start toertochten 25 en 50 km

13.00 - 17.00  uur Binnenkomst van de deelnemers

14.00 - 17.00  uur Slotmanifestatie met mogelijkheid tot aanbieden van cheques

17.00 uur Bekendmaking van de eindopbrengst

Locatie adres: Bloemenveiling FloraHolland Legmeerdijk 313 Aalsmeer

Inschrijven

Heeft u zin om op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd iets doen tegen kanker? Schrijf u dan in voor de Run for the Roses via www.inschrijven.nl  . Houdt u meer van fietsen: ook voor de fietstoertochten van 25 en 50 kilometer zijn nog plekken beschikbaar via www.ridefortheroses.nl .

Ride for the Roses?

De Ride for the Roses is een fietsevenement, dat jaarlijks wordt gehouden om de strijd tegen kanker te ondersteunen. Initiatiefnemer is wielrenner Lance Armstrong. Lance Armstrong is een uniek persoon. Niet alleen won hij zeven maal de Tour de France, ook heeft hij zijn persoonlijke strijd tegen kanker gewonnen.

Dat voorrecht is veel andere patiënten niet gegund. In navolging van de Amerikaanse versie werd in 1998 in Amsterdam het startschot gegeven voor de eerste Ride for the Roses in Nederland ten bate van KWF Kankerbestrijding. Inmiddels heeft de Ride for the Roses de 13e editie achter de rug en hebben in al die jaren vele duizenden deelnemers en sponsoren miljoenen euro’s opgehaald voor de bestrijding van kanker.

Het succes van de Ride for the Roses zit hem in de unieke formule. Samen met duizenden anderen op een sportieve, gezonde en plezierige manier bezig zijn en tegelijkertijd iets doen tegen kanker.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.