Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Local the night in P60 wordt XXL

Nieuws -> P60

Bron: P60
10-03-2016

Op vrijdag 24 juni 2016 vindt de eerste editie van het door P60 georganiseerde Local XXL Festival plaats. Local XXL is dé Local The Night extravaganza, waarbij alleen de ultieme lokale bands op mogen treden. Local XXL is hét nieuwe jaarlijkse festival, waarbij lokale bands gezien en gehoord willen worden. Local The Night is al jaren de opstap voor beginnende lokale bands naar een groter podium. Om het nog grootser aan te pakken heeft P60 Local XXL in het leven geroepen.

Foto Amstelveen
(Bron P60 - 2016)

De flyer van Local XXL


Wat je moet doen om op Local XXL te mogen spelen? Doe mee aan een Local The Night avond en doe zo hard mogelijk je best om zoveel mogelijk mensen mee te krijgen. De bands die het meeste publiek op de been weten te brengen worden genomineerd en komen zo in een poll op de Local XXL Facebook pagina terecht.

Lukt het jullie om een nominatie te pakken? Dan is dat de volgende stap naar een plaats op het podium van het Local XXL Festival. Op dit festival strijden uiteindelijk de zes populairste bands tegen elkaar voor de publieksprijs. De band die de meeste supporters meeneemt wint de ‘Local XXL-Award’! Meer informatie: https://www.facebook.com/LocalXXLP60/?fref=tsAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.