Bijgewerkt: 22 juli 2024

Lindenbergh, Warmer en Zonneveld exposeren op buitenplaats Wester-Amstel

Nieuws -> Wester-Amstel

Bron: Vrienden van Wester-Amstel
01-06-2016

Donderdag 2 t/m zondag 19 juni 2016 exposeren Emilie Lindenbergh, Jeannet Warmer en Bert Zonneveld op buitenplaats Wester-Amstel. De dynamiek en het schijnbaar gewone van het dagelijks leven, gevangen in dat ene moment, dat is wat Emilie Lindenbergh probeert vast te leggen in haar schilderijen. Hoofd thema is ‘ruimte en ontmoeting’. Kleur en licht spelen een grote rol in haar impressionistische werk.  Zij werkt hoofdzakelijk met acrylverf, opgezet in heel dunne lagen, in de eindfase dikker.

Foto Amstelveen
(Bron Wester-Amstel - 2016)

Een schilderij van Emilie Lindenbergh


Voor beeldhouwster Jeannet Warmer is beeldhouwen vooral plezier hebben, de uitdaging aangaan met de steen, of het nu speksteen, albast of seleniet is. De vorm en de kleur van de steen zijn vaak de bron van haar inspiratie, de techniek van het beeldhouwen een constante leerschool. Warmer maakt zowel abstracte als figuratieve beelden.

Foto Amstelveen
(Bron Wester-Amstel - 2016)

Een beeld van Jeannet Warmer


Bert Zonneveld heeft het beeldhouwen opgepakt na meer dan 20 jaar gewerkt te hebben binnen de modewereld . Zijn creativiteit aanwenden om een mooi beeld te maken geeft hem veel vreugd. Wel hoopt hij dit harde materiaal ook een zekere elegantie mee te geven en op deze manier een link te leggen met zijn vorige loopbaan. Steen is geen stof, maar even uitdagend.

Foto Amstelveen
(Bron Wester-Amstel - 2016)

Een creatie van Bert Zonneveld


Adres: Buitenplaats Wester-Amstel Amsteldijk-Noord 55 1183 TE Amstelveen. De expositie is geopend van donderdag t/m zondag van 12.00 uur tot 16.30 uur. Toegang is gratis. Honden worden niet toegelaten.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.