Bijgewerkt: 25 juni 2024

Lindai Boogerman speelt in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
11-04-2013

Op zondag 21 april 2013 speelt Lindai Boogerman om 11.00 uur de voorstelling Stapel voor iedereen vanaf 2 jaar in het Amstelveens Poppentheater. Heb jij wel eens een ontdekking gedaan? Een stapelgekke ontdekking? Je ziet en hoort het allemaal in de voorstelling Stapel!

Boogerman Amstelveen
(Foto Willem Schalekamp - 2013)

Lindai Boogerman is een Nederlands poppenspeelster en theatermaakster. Daarnaast is ze trouwambtenaar in de gemeente Edam-Volendam. In samenwerking met regisseur Herman Bodt maakt zij poppen- en objecttheater voor peuters


Deze peutervoorstelling zit vol stapelgekke ontdekkingen, met allerlei stenen, grote en kleine koffers en papier, waarmee geluiden gemaakt worden en zelfs vriendjes! Lindai gaat in op de grote wereld van peuters, vol van verwondering en ontdekking! Stapel gaat in op de tijd van grote mensen, toen hun kleine wereld nog vol was van magische momenten. 

Lindai Boogerman werkt al 25 jaar als een van de vaste poppenspelers in Sesamstraat. Ook heeft ze meegewerkt in vele andere tv producties en werkt als poppen- en objectspeler in kleine en grote theaterproducties.

Toegangsprijs voor de voorstelling: € 8. Telefonisch reserveren kan op dinsdag, donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag van 10.00 tot 14.00 uur via 020-6450439 of via www.amstelveenspoppentheater.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.