Bijgewerkt: 28 maart 2024

Lezing over de MIR-Methode in Uithoorn

Nieuws -> Uithoorn

Bron: Mireille Mettes
14-01-2016

In het kader van de Maand van de Spiritualiteit geeft Mireille Mettes op uitnodiging van Boekhandel Ten Hoope uit Uithoorn op donderdag 4 februari 2016 een lezing over deze unieke zelfhelingsmethode. De MIR-Methode (Mentale en Intuïtieve Reset) is een vrij te gebruiken zelfhelingsmethode die zich razendsnel nationaal en internationaal verspreidt. De methode is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar graag zelf wat aan willen doen. De MIR- Methode zorgt er namelijk voor, dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Het is eenvoudig uit te voeren in je eigen omgeving.



Tijdens deze lezing vertelt Mireille over het bijzondere ontstaan van de MIR-Methode: de studies, de experimenten en de toevallige ontdekkingen. Ze laat zien hoe je de MIR-Methode doet. Je leert wat je wel en niet moet doen en wat je mag verwachten. De negen stappen worden uitgelegd en je kunt je vragen stellen. Tijdens de lezing worden MIR-Methode kaartjes uitgedeeld en is het handboek van de MIR-Methode en Mireille's tweede boek 'Waarom ben ik in Vredesnaam op aarde?' te koop.

Mireille Mettes is ontwikkelaar van de MIR-methode. Haar missie is bijdragen aan wereldvrede. Zij heeft hier uitgesproken ideeën over en is ervan overtuigd, dat dit gaat lukken. Kijk voor meer informatie op www.mirmethode.nl Uitnodiging. We nodigen je graag uit om deze lezing bij te wonen op donderdag 4 februari 2016 om 20.00 uur in Kerk De Schutse, De Merodelaan 1, 1422 GB in Uithoorn. Kosten: €15,-. Je kunt je aanmelden via: www.mirmethode.nl


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.