Bijgewerkt: 18 juni 2024

Lentebazaar 2023 in Wijkcentrum Alleman

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Participe Amstelland
16-05-2023

Trommel je buren op en kom zaterdag 3 juni 2023 heerlijk struinen op de Lentebazaar bij Wijkcentrum Alleman. Er is muziek, er zijn kraampjes met zelfgemaakte of tweedehands spulletjes, er zijn workshops en voor de kinderen is er een luchtkussen en kunnen zij zich leuk laten schminken. Tot slot zijn er mooie prijzen te winnen in de tombola.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2022)

Wijkcentrum Alleman

De Lentebazaar is voor jong en oud en is van 11:00 – 16:00 uur. De rommelmarkt is tot 15.00 uur. Het adres is Wijkcentrum Alleman Den Bloeyenden Wijngaerdt 1, 1183 JM Amstelveen. Toegang is gratis. Tip: neem contant geld voor de spulletjes op de rommelmarkt.

Wil je graag zelf op de markt staan om spullen te verkopen? Meld je dan voor 26 mei 2023 aan door te mailen naar  Wijkcentrum Alleman  alleman@participe.nu (vermeld je naam en wat je wilt verkopen) of bel 020 - 645 39 45. We kijken uit naar een gezellige dag, iedereen is van harte welkom!

Foto Amstelveen
(Bron Participe Amstelland - 2023)

Lentebazaar 2023 flyer bij Wijkcentrum Alleman

Participe Amstelland is de organisatie voor welzijn en maatschappelijk werk in Aalsmeer, Amstelveen, Ouder-Amstel en Uithoorn. Participe Amstelland wil dat iedereen mee kan doen in de samenleving. Wij versterken inwoners bij belangrijke levensgebeurtenissen en stimuleren buurtbewoners om elkaar te ontmoeten en samen activiteiten te ondernemen. Participe ondersteunt bij het aanpakken van problemen, samen zorgen we ervoor dat mensen zo veel mogelijk de regie over hun leven kunnen behouden. Ons motto is: welzijn voorkomt zorg!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.