Bijgewerkt: 19 mei 2024

Lekker sporten in het voorjaar

Nieuws -> Sport

Bron: Roy van Damme
08-02-2011

Zoek jij een manier om lekker laagdrempelig en sociaal te sporten tijdens het aankomende voorjaar? Tijdens dit voorjaar komt Soen SC met de volgende sporten in de regio Amstelveen:

Tennis

De eerste sport die bij Soen SC werd aangeboden gaat ook dit voorjaar weer van start. Dit keer met meer lessen dan voorheen. Wij geven jullie de mogelijkheid om op maandag- en dinsdagavond te komen tennissen. Zoals vertrouwd zijn er 2 niveaus: beginners en gevorderden.

6v6 voetbal

Dit jaar willen wij tijdens het voorjaar het sportaanbod vergroten met voetbal. In teams van 6 (gemengd) kan jij elke vrijdagavond je weekend sportief en sociaal beginnen. Trap een balletje met je vrienden en geniet daarna van een drankje in de kantine. Een beter begin van het weekend is er bijna niet.

Squash

Is een leuke sport die je even met vrienden, collega’s of familie even wilt doen. Maar om les te nemen is altijd zo’n hoge drempel. Nu kan jij goedkoop, binnen 10 weken de basis leren. Zodat jij voortaan heerlijk even tussendoor een balletje kan gaan slaan.

Hardlopen

Wat is er nou lekkerder dan om even lekker een stukje te lopen buiten? Maar vind jij dit ook zo demotiverend om het steeds alleen te doen? Wij komen met een sociale hardloopgroep. Iedereen kan instappen en aan zijn conditie werken. De lessen gaan gegeven worden in de regio Amsterdam. Ben je geïnteresseerd in één van deze sporten, kijk dan voor meer informatie op http://www.soensc.nl

SOEN?

Soen staat voor Social Entertainment. De missie van Soen is om jong volwassenen samen te brengen door middel van sport en evenementen. De sporten zijn gericht op het sociale aspect, en plezier hebben staat bovenaan. Soen Sport&Social Club is opgericht op 15 mei 2009. De doelgroep waar Soen zich op richt is jong volwassenen vanaf 18 jaar.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.