Bijgewerkt: 26 mei 2024

Lekker fit het voorjaar in met Start to Run!

Nieuws -> Sport

Bron: AV Startbaan
02-03-2011

Op Atletiek Vereniging Startbaan in Amstelveen begint zaterdag 12 maart 2011 een nieuwe cursus Start to Run. Vanaf die datum krijgen beginnende lopers zes zaterdagen achter elkaar looptraining onder deskundige begeleiding. Ook krijgen deelnemers doordeweeks huiswerk mee. Iedere training is er ruimte voor theorie-items zoals gezonde voeding, juiste kleding en goed schoeisel.

Atleten  Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2010)

Atleten in actie


Iedereen ontvangt een functioneel hardloopshirt, het Start to Run magazine en drie edities van Runnersworld. De cursus wordt afgesloten met deelname aan een loopevenement of een testloop. Start to Run is al jaren dé manier voor beginnende lopers om daadwerkelijk de stap richting loopsport te zetten. Op laagdrempelige manier maakt de sporter kennis met het lopen in zijn eigen omgeving. En dat alles begeleid door deskundige trainers van AV Startbaan, in samenwerking met ‘De Hardloopwinkel’ die onlangs is geopend in het Olympisch Stadion.

Nieuw dit jaar is de speciale Start to Run Running Coach©

Met de speciale Start to Run Running Coach© kun je makkelijk je huiswerktrainingen lopen, met ondersteuning van stimulerende muziek en motiverende aanwijzingen volgens het verantwoorde Start to Run hardloopschema. Geen gedoe met het uitprinten van trainingschema's of ingewikkelde loopadviezen, maar eenvoudig via je koptelefoon van je MP3-speler.

Op de beat van lekkere loopmuziek krijg je om de zoveel minuten te horen wat je moet doen. Hardlopen, wandelen, harder of zachter? Renate Wennemars, je persoonlijke trainer, laat het je weten. De Running Coach© is uitsluitend te bestellen bij inschrijving voor de clinics van Start to Run.

Start to Run heeft een groot aantal voordelen. De belangrijkste op een rij:

Meer energie

Groter zelfvertrouwen

Afvallen

Betere gezondheid

Sociale contacten

De trainingen starten op zaterdag 12 maart. Er wordt getraind op meer dan 120 locaties in heel Nederland. Voor meer informatie: www.starttorun.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.