Bijgewerkt: 22 juli 2024

Leger des Heils dankt Nederland voor collectegift 2015

Nieuws -> Sociaal

Bron: Leger des Heils
09-03-2016

Totale opbrengst van bijna 900.000 euro van collectegift in 2015. Het Leger des Heils is bijzonder dankbaar voor de giften tijdens de landelijke deur-aan-deur-collecte, begin december 2015. De donaties, gezamenlijk goed voor een bedrag van 871.241 euro, zijn bestemd voor het buurtwerk van het Leger des Heils. Dagelijks brengt het Leger via dit werk mensen op een bijzondere wijze bij elkaar. Iedere week organiseert het op talloze locaties inloopochtenden, gezamenlijke maaltijden en staat het mensen in armoede terzijde met raad en daad. Zo strijden wij tegen eenzaamheid en sociale uitsluiting.

Foto Amstelveen
(Bron Leger des Heils - 2016)

De soepbus van het Leger des Heils. Soep uitdelen aan mensen die op straat leven is een van de activiteiten, waar het Leger des Heils bekend om staat


Voor deze projecten en het ontwikkelen van nieuwe initiatieven, krijgt het Leger des Heils geen subsidie. Daarom is de organisatie erg dankbaar voor alle donaties, die het mogelijk maken om door te gaan met dit belangrijke werk. Het afgelopen jaar hielp het Leger des Heils bijna 60.000 mensen met zorg en begeleiding die nergens anders terecht kunnen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.