Bijgewerkt: 27 november 2021

Leerlingen schilderen voor kinderafdeling ziekenhuis

Nieuws -> Cardanus

Bron: Helga Bouwman
03-06-2011

Op woensdag 18 mei 2011 was het zover, 30 leerlingen uit groep 8 van de basisschool ˈDe Horizonˈ waren gevraagd om te schilderen voor het goede doel. Het thema was ˈkleurrijkˈ. Het schilderen vond plaats in het atelier van wijkcentrum ˈDe Bolderˈ en werd begeleid door Sociaal Cultureel Werker  van Cardanus, Helga Bouwman.

Het goede doel is dit keer de aanschaf van divers speelgoed voor de kinderafdeling van het Ziekenhuis Amstelland. De kleurrijke schilderijen zullen te zien zijn in het Winkelcentrum Groenhof vanaf dinsdag 14 juni t/m vrijdag 17 juni 2011.

horizon  Amstelveen
(Foto Helga Bouwman - 2011)

De leerlingen van basisschool 'De Horizon' met hun creaties


Op zaterdag 18 juni, tijdens het Wijkfestival Groenelaan (van 14.00 tot 19.00 uur) zullen ze geveild worden. Ook u als wijkbewoner kunt een schilderij komen schilderen in het atelier van Wijkcentrum De Bolder, dit is nog mogelijk t/m vrijdag 10 juni.

Verder zijn er nog kaarten beschikbaar voor de barbecue, kosten €7,50 p.p. (zolang de voorraad strekt). Heeft u nog  tweedehands spullen (schoon, bruikbaar)  die u wel kwijt wil voor het goede doel dan kunt u dat vanaf dinsdag 14 juni t/m vrijdag 17 juni 2011 inleveren bij de balie van de Bolder. Met dank aan de leerlingen van groep 8 en de directie van de basisschool ˈDe Horizonˈ voor hun enthousiaste en belangenloze medewerking!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS