Bijgewerkt: 25 mei 2024

Ledenvergadering Martinus accordeert gang dames

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
08-07-2009

Tijdens een buitengewone ledenvergadering hebben de leden van volleybalvereniging Martinus maandagavond 6 juli 2009 unaniem ingestemd met de overdracht van de damestop aan een nieuwe stichting onder auspiciën van de Stichting Topsport Amstelveen.

Martinus Amstelveen
(Amstelveenweb.com collectie - 2007)

De Martinus spelers in de Emergohal in januari 2007


De vergadering wees oud-voorzitter Ron Hagen aan als Martinus vertegenwoordiger in een nieuw op te richten stichting waarin naast vertegenwoordigers van de gemeente Amstelveen ook een vertegenwoordiger namens AMVJ en Martinus zit.

„Aan de instemming verbond de vergadering wel enige voorwaarden, maar met de instemming van het bestuursvoorstel lijkt wat Martinus betreft, het dames topvolleybal in Amstelveen gered," aldus een woordvoerder van Martinus.

De huidige bestuursleden van Martinus en de Stichting Topvolleybal Martinus hebben toegezegd de lopende zaken af te wikkelen, om vervolgens plaats te maken voor een nieuw clubbestuur, dat -zich als voornaamste taak heeft gesteld de breedte van de vereniging te versterken. Over enige dagen al zal het aan te treden bestuur met de plannen naar buiten komen.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.