Bijgewerkt: 8 augustus 2022

Leden jury van finale Popprijs Amstelland 2016 zijn bekend

Nieuws -> P60

Bron: P60
11-05-2016

Bij de grote finale van Popprijs Amstelland 2016 die op 20 mei 2016 in P60 Amstelveen gaat plaatsvinden gaan de bands door een bijzonder jurypanel beoordeeld worden! Het jurypanel, dat op 20 mei de finalisten zal gaan beoordelen op techniek, originaliteit, creativiteit en podiumpresentatie bestaat uit artiest, entertainer en presentator Xander de Buisonjé; Ferry Roseboom eigenaar en oprichter van Excelsior Recordings; Eric van de Bovenkamp toetsenist van o.a. Marco Borsato; Maaike Veeningen (D66) wethouder van Kunst en Cultuur en, Gerard Lohuis directeur van P60 Amstelveen. De finale wordt gepresenteerd door Matthijs den Hollander,de stadsdichter van Amstelveen.De vijf bands die zij mogen gaan beoordelen zijn de heren van Kurt Rosa, wiens talent momenteel de aandacht trekt van 3FM-DJ Giel Beelen, de drie jonge heren van The Estate, de Nederlandstalige rock/popformatie Beyond The Joke, de jonge alternative rockers van Blind Summit uit Amstelveen en het groovende 12:04. De winnaar mag naast de titel winnaar Popprijs Amstelland 2016 ook een groots prijzenpakket mee naar huis nemen, dat beschikbaar is gesteld door de officiële sponsoren van Popprijs van Amstelland.

De grote winnaar krijgt een optreden op Amsterdam Woods Festival 2016 en Stadspleinfestival 2016, € 150.- shop tegoed om te besteden bij Soundshop Amstelveen, een dag opnemen in de studio van Studio Peggy51, 400 custom plectrums met opdruk vrijgegeven door www.Gooise-Gitaren.nl en www.Plectrum-online.nl, een fotoshoot in de studio, of op locatie door Jeroen Otto Fotografie, De Muzikantengids vrijgegeven door Libris Venstra Amstelveen en goodies van Jack Daniel’s. De nummer twee en drie mogen ook een exemplaar van De Muzikantengids en Jack Daniel’s goodies ontvangen.

Meer informatie: https://www.facebook.com/popprijs, http://p60.nl/agenda/1485 & http://p60.nl/popprijsAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.