Bijgewerkt: 22 september 2023

Laatste voorstelling Broersepark Familiefestival 2011

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
26-08-2011

(Bellenblaas)Feestje met de Warboelband

Na diverse festivals treedt de Warboelband op zondag 4 september 2011 om 15.00 uur op tijdens het Broersepark Familiefestival in het Broersepark.

De muzikanten van DE WARBOELBAND houden van muziek maken. Hippe muziek met een strakke beat, ze spelen op tafels, stoelen, met hagelslag en sambaballen, maar ze vinden een glimmend rood drumstel ook te gek.

Warboelband Amstelveen
(Bron Amstelveens Poppentheater - 2011)

De Warboelband


De Warboelband houdt ook van spelletjes zoals het grote 'billenballonnenspel' en hopen in het Guinness Book of Records te komen door tijdens de voorstelling een grote hoeveelheid bellen te blazen en alle kinderen mogen meedoen!

De Warboelband trad naast grote festivals als Zwarte Cross en Paasfeest eerder ook op in het voorprogramma van bekende artiesten als Djumbo, Monique Smit en Chipz! De toegang voor de voorstelling is gratis. Het festival in het Broersepark is te bereiken via de ingang Molenweg en vindt plaats op het terrein van de Jeu de Boules vereniging. Meer informatie is te vinden op www.broersepark.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.