Bijgewerkt: 26 mei 2024

LTC Amstelland trekt nieuwe trainer aan

Nieuws -> Sport

Bron: Peter Bot
05-01-2010

Tijdens de zeer geanimeerde nieuwjaarsreceptie afgelopen zondag van tennisvereniging LTC Amstelland werd de heer Manuel Bouman als de nieuwe trainer aan de leden voorgesteld en werd officieel een tweejarig contract met hem getekend.

Bouwman Amstelveen
(Foto LTC Amstelland - 2010)

Vlnr.: Peter Pollé (HTG), Peter Bot voorzitter LTC Amstelland, Manuel Bouwman, Marc Borkink en Jan Brand (HTG)


Manuel Bouman heeft zijn reputatie opgebouwd bij Popeye Goldstar waar hij vanaf beginnende jeugd tot en met eredivisieniveau trainingen heeft verzorgd en competitieteams gecoacht. Zijn specialisme is conditionele tennistraining, ook wel Tennis Dynamics genoemd.

Binnen deze methode heeft hij jarenlang gewerkt met Davis Cup spelers en nationale topspelers zoals onder andere Peter Wessels en de huidige nationale kampioen en winnaar van het Open Startbaan toernooi van afgelopen jaar, Jasper Smit.

Bij Amstelland zal hij samen met de huidige trainers Wim Gomersbach en Frank Bergkamp het hele opleidingsplaatje verzorgen van de mini’s bij Tenniskids tot aan de hoogste competitieteams. Manuel Bouman werd aangetrokken via samenwerking en bemiddeling van de Holland Tennis Group, die gespecialiseerd zijn in passende oplossingen voor tennisverenigingen

Het bestuur van LTC Amstelland is erg tevreden met deze aanstelling en hoopt hiermee het prestatieve tennisniveau van zowel junioren als senioren van de vereniging een positieve stimulans te geven. Nadere informatie over LTC Amstelland ,de trainer Manuel Bouman  en lidmaatschap kunt u vinden op de website van LTC Amstelland: www.ltcamstelland.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.