Bijgewerkt: 7 oktober 2022

Kunstparels expositie in Het Kunsthuis Elsenhove

Nieuws -> Cultuur

Bron: Vereniging Amstelland Kunst
02-08-2015

Met trots nodigen wij u uit voor de opening van de expositie Kunstparels op zaterdag 15 augustus 2015 in het Kunsthuis Elsenhove in Amstelveen. De opening zal om 14.00 uur worden verricht door onze Amstelveense collega, beeldend kunstenaar en kunstliefhebber, Anne Leegstra.

Naast de schitterende werken van Pete Purnell en Paul Klimecki (fotografie), Sylvia Leeflang en Dorrit Klomp (schilderijen), Wiepko Terpstra en Tries Smilde (keramiek), SanSia (o.a. wandsculpturen) zult u aangenaam verrast worden door de informele en laagdrempelige sfeer in Het Kunsthuis en in de omgeving.

Foto Amstelveen
(Bron AvK - 2015)

Flyer van de Kunstparels expositie


Het Kunsthuis is gevestigd op het terrein van Speelboerderij Elsenhove. Deze boerderij – en het omringende natuurgebied Elsenhove – is een volmaakte ambiance voor het “loslaten, het creëren, het buiten zijn”. Adres: Het Kunsthuis Elsenhove,  Speelboerderij Elsenhove, Bankrasweg 1, Amstelveen. Voor routebeschrijving en openingstijden zie www.elsenhove.nl

Tot 15 augustus, met vriendelijke groet, Karina Tan voorzitter VAK/Vereniging Amstelland Kunst, www.amstellandkunst.nl info@amstellandkunst.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.