Bijgewerkt: 22 mei 2022

'Kunst in de Parktoren' verkoopexpositie van Vereniging Amstellandkunst

Nieuws -> Cultuur

Bron: Vereniging Amstellandkunst
26-02-2016

De Rabobank beschouwt kunst als barometer van de maatschappij. Kunst biedt een blik op de wereld en de tijd, waarin we leven. Dat past bij een bank die midden in de samenleving staat. Daarom bieden wij eigentijdse kunstenaars een podium tijdens de expositie in de Parktoren. Kunst en kunstenaars zijn deel van de samenleving. Politiek bewogen, kritisch en analytisch, humoristisch of satirisch. Kunst houdt de samenleving een spiegel voor en is van invloed op ons dagelijks bestaan.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Stadstuinen in Amstelveen met in de achtergrond de Parktoren, het hoofdkantoor van Rabobank Amstel en Vecht in juni 2014


Vereniging Amstellandkunst (VAK) is initiatiefnemer van 'Kunst in de Parktoren'. Oorspronkelijk een Amstelveense kunstvereniging, tegenwoordig uitgegroeid tot een collectief met leden uit de regio Amstelland. Haar leden exposeren regelmatig nationaal en internationaal op zowel de grote kunstbeurzen als in intieme galeries. Vorig jaar werd het Pop-Up Kunsthuis Elsenhove op speelboerderij Elsenhove opgericht, waar gedurende het gehele jaar kunstexposities en workshops werden gehouden op deze unieke plek.

In samenwerking met de Rabobank Amstel en Vecht presenteert de VAK d.m.v. deze verkoopexpositie het werk van haar leden op 2-3 en 9-10 april 2016 in het schitterende gebouw 'De Parktoren' aan de Van Heuven Goedhartlaan 7 in Amstelveen. Laat u verrassen door de beeldende kunsten: schilderijen en beeldhouwwerk, keramiek en fotografie, kunstsieraden en recycling art. De Rabobank Amstel en Vecht en Vereniging Amstellandkunst nodigen iedereen van harte uit voor deze inspirerende en unieke expositie, waar diverse disciplines te zien zijn behorend tot de hedendaagse kunst.

Opening: zaterdag 2 april 2016 om 13.00 uur door wethouder Herbert Raat en directievoorzitter Rabobank Eric Lücke. Locatie: Rabobank Amstel en Vecht, De Parktoren, Van Heuven Goedhartlaan 7, Amstelveen. Expositie: in het weekeinde 2-3 april en 9-10 april 2016 van 11.00 / 17.00 uur. Info: www.Amstellandkunst.nl  - e-mail: info@amstellandkunst.nl  - T: 0624 567459 Karina TanAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.