Bijgewerkt: 3 oktober 2023

Koops stapt uit bestuur van ChristenUnie

Nieuws -> Politiek

Bron: Amstelveens Nieuwsblad / ChristenUnie
19-10-2006

ChristenUnie-raadslid Jacqueline Koops, die tijdens de verkiezingen in maart 2006 in de raad werd gekozen, stopt haar werkzaamheden als bestuurssecretaris van de CU. „Te druk", stelt het nieuwbakken raadslid. De partij stelde afgelopen donderdag een nieuw bestuur samen.

Koops christenunie Amstelveen(Amstelveenweb.com collectie - 2005)

ChristenUnie-raadslid Jacqueline Koops tijdens een raadsvergadering


Ook Judith de Pijper vertrekt op eigen verzoek als bestuurslid. Zij is sinds maart jl. lid van de commissie Wonen, Ruimte en Natuur en heeft het daarmee, naast haar studie rechten, ook druk. De functies van beide dames zijn inmiddels alweer ingevuld. Als nieuwe secretaris is Edith van Driel gekozen.

Verder zijn nieuwe bestuursleden gekozen die nieuwe functies gaan uitoefenen. Zo is Bert de Pijper als politiek secretaris gekozen. Hij zal de contacten tussen het bestuur en de fractie onderhouden. Het kersverse bestuurslid Henk Stoffels zal als 'promotor' zorgdragen voor de PR. Als webmaster is Martijs Hoef akker gekozen als verantwoordelijke voor de website van de ChristenUnie.

Zijn echtgenote, Dianne Hoefakker, tevens lid van de commissie Burgers en Samenleving, blijft als kader-coach aan het bestuur verbonden. De voorzitter van het bestuur, Piet Rietveld, blijft eveneens, als ook de huidige penningmeester, Isabella van Dillen.

Daarmee komt het bestuur op zeven personen. „Een unicum in de geschiedenis van onze kiesvereniging", aldus een tevreden voorzitter Piet Rietveld. Het nieuwe adres van het secretariaat is: Ina Boudier Bakkerlaan 17, 1187 WR Amstelveen, e-mail: bestuur@amstelveen.christenunie.nl

ChristenUnie startavond 2de Kamerverkiezingen

Op dinsdag 31 oktober 2006 zal er in het gebouw Westerwijk aan de Admiraal de Ruijterweg 146-152 in Amsterdam de ChristenUnie startavond Tweede Kamerverkiezingen plaatsvinden.

Deze avond zal om 19.00uur beginnen met een lopend buffet en aansluitend wordt om 20.00uur de aftrap gegeven voor de campagne in Amsterdam voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november.

Statenlid Jan Bezemer zal vertellen over zijn werk in de provincie en vooruitblikken naar de in maart te houden verkiezingen voor de Provinciale Staten. Verder zal Yvette Lont vertellen hoe het er met de ChristenUnie in Zuidoost voor staat.

Tevens zal er deze avond een optreden van een gospelband plaatsvinden.


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.