Bijgewerkt: 25 september 2023

Koninklijke onderscheiding voor Victor Frequin

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
25-04-2023

Victor Frequin (VVD) is op 25 april 2023 benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau vanwege zijn jarenlange raadslidmaatschap in Amstelveen. Hij ontving de Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Tjapko Poppens in een - op eigen verzoek – klein gezelschap op het raadhuis.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2023)

Victor Frequin en burgemeester Tjapko Poppens na de uitreiking van de Koninklijke Onderscheiding

Op de vergadering van 1 febuari 2023 nam Victor Frequin officieel afscheid van de gemeenteraad. Hij stopte toen als raadslid, omdat hij per 26 januari wethouder was geworden in de gemeente Ouder-Amstel. Victor Frequin zat sinds 2010 in de gemeenteraad voor de VVD. Bij zijn afscheidsspeech stond de burgemeester Poppens stil bij zijn jarenlange ervaring in de Amstelveense politiek. Hij kenschetste Frequin als een raadslid die zijn dossiers goed kent, bevlogen, kundig en constructief is en daarbij een groot gevoel voor humor heeft.

'Victor stond altijd open voor andere argumenten en ging steeds op zoek naar verbindingen in de raad. Ze mogen in hun handen klappen in de gemeente Ouder-Amstel met iemand die zoveel kennis, ervaring en expertise heeft' - aldus burgemeester Poppens.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.