Bijgewerkt: 27 september 2023

Koningsdag bij Libris Venstra

Nieuws -> Stadshart

Bron: Libris Venstra
14-04-2014

Zaterdag 26 april 2014 is dan het zover. Koning Willem Alexander en Koningin Màxima bezoeken Amstelveen. Heel het Stadsplein staat in het teken van deze bijzondere dag. Zo ook boekhandel Libris Venstra en de Galerie.

Kleur-, tekenwedstrijd - Vanaf woensdag 16 april 2014 kun je in het café van Venstra en in de winkel zelf een kleurplaat van de Koning en de Koningin ophalen. Lever deze, of een mooie eigen tekening van onze Koning en Koningin uiterlijk woensdag 23 april weer in en wie weet, win je een mooi boekenpakket! De tekeningen zullen worden opgehangen in de winkel.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

Boekhandel Libris Venstra, Stadsplein 102 Amstelveen


Dikkie Dik komt de 26e!!!  Kom jij op de foto met deze Oranje vriend? Bij Venstra! Boeken - Vanzelfsprekend vindt u bij Venstra tal van boeken over de Oranjes. Zowel oude als nieuwe! Bijvoorbeeld het boek over de Modekoningin Màxima, wat ouder is 'wie ben ik, dat ik dit doen mag' een boek 7 koninklijke inhuldigingen.

Expositie Royal Flowers of The Netherlands - Kunstuitleen Amstelveen organiseert een expositie van fotograaf Dennis A-Tjak en keramist Inge Becka. Deze expositie is een ode aan de schoonheid van bolgewassen.

Boekhandel Libris Venstra, het Café en de Galerie gaan de 26e open na het vertrek van de Koninklijke familie. Kom naar de winkel, of www.venstra.nl voor nog meer Koninklijke activiteiten!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.