Bijgewerkt: 29 maart 2024

Kingsalmarkt in de race voor beste onderneming van NH

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
16-04-2012

Maandag 16 april 2012 bezocht wethouder Groot supermarkt Kingsalmarkt aan de Rembrandtweg en wenste directeur/eigenaar Cartouche Veenbrink veel succes met de Ondernemingsverkiezing Noord Holland op 18 april in Haarlem.

Wethouder Jan-Willem Groot (CDA, economische zaken) is trots op de nominatie van deze Amstelveense ondernemer: “Kingsalmarkt is een prachtige winkel, met mooie producten en toegewijde mensen achter de toonbank. Cartouche Veenbrink is permanent bezig met het verbeteren van zijn productenlijn en denkt in innovatieve oplossingen. Hij zit letterlijk en figuurlijk tussen zijn klanten en medewerkers, en dat kenmerkt hem als enthousiaste ondernemer.”

kingsalmarkt Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2012)

Wethouder Jan-Willem Groot (l) met Cartouche Veenbrink, eigenaar van Kingsalmarkt


Kingsalmarkt heeft naast een bijzonder aanbod aan lokale producten van Amstelveense ondernemers ook een groot assortiment buitenlandse producten. De supermarkt bestaat bijna 50 jaar en onderscheidt zich door zijn service én een uitgebreid assortiment aan bijzondere etenswaren.

De heer Veenbrink is de derde generatie aan de leiding van de winkel en heeft de supermarkt in 2011 volledig gemoderniseerd. Niet alleen is de winkel in een nieuw jasje gestoken, maar er is tegelijkertijd veel aandacht besteed aan duurzame en energiebesparende oplossingen. Kingsalmarkt is één van de tien finalisten in de categorie MKB Midden. Kijk voor meer informatie over Kingsalmarkt op www.kingsalmarkt.nl en over de ondernemersverkiezingen op www.ovnh.nl.


Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.