Bijgewerkt: 30 september 2023

Kinderen van het Verdwenen Woud in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
18-09-2023

Na het succes van Vergeten Dieren en Verloren Zaken maakt Duda Paiva Company opnieuw een voorstelling over verdwenen dieren de 'Kinderen van het Verdwenen Woud.' De betoverende poppenwereld van dit fantastische gezelschap is natuurlijk dé plek om hen tot leven te brengen op zondag 24 september 2023 in het Amstelveens Poppentheater.

Er zit magie in het Braziliaanse regenwoud, dat vol staat met geneeskrachtige planten en fluisterende bomen. Je vindt er de nieuwsgierige miereneter, de gevaarlijke jaguar, de hilarische blauwe arara en de vuurvliegjes die ’s nachts het donkere bos verlichten. Het is magisch mooi!

Foto Amstelveen
(Foto Duda Paiva Company - 2023)

Actiefoto van de voorstelling 'Kinderen van het Verdwenen Woud'

In datzelfde regenwoud zijn inheemse volkeren in aanraking gekomen met een mythisch wezen. De Curupira schijnt een extreem mysterieuswezen te zijn. Over zijn uiterlijk zijn de meningen verdeeld. Eenogig of niet, rood haar of kaal, blauwe tanden, groot of juist heel klein… Hij neemt steeds andere vormen aan. Één ding is duidelijk: zijn voeten staan achterstevoren en hij is keer op keer betrokken bij kattenkwaad.

Duda Paiva voelt zich direct betrokken bij de ontwikkelingen in zijn geboorteland Brazilië. Daarom gaat zijn nieuwe voorstelling over het leven in het regenwoud. De schuimrubberwereld van Duda Paiva is de ultieme plek om de bijzondere bewoners van het woud tot leven te brengen. Een visuele voorstelling met poppen, dans en oude inheemse muziek uit Brazilië!

Deze nieuwe voorstelling ‘Kinderen van het Verdwenen Woud’ is te zien op zondag 24 september 2023 om 14.30 uur. Kaartjes € 9 per stuk kunnen gereserveerd worden via https://amstelveenspoppentheater.nl/ , info@amstelveenspoppentheater.nl of 020-6450439Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.