Bijgewerkt: 15 april 2024

Kerstman is op zoek naar zijn Winter Village in Amstelland

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
08-12-2017

Inwoners van Amstelveen en Amsterdam keken vanochtend vreemd op, toen zij de Kerstman zagen liften in hun stad. Santa was op zoek naar zijn 'Winterdorp' en hierdoor verzeild geraakt in plaatsen rondom Amstelveen en Amsterdam. Het bleek te gaan om een ludieke stunt van Stadshart Amstelveen ter promotie van de XL-editie van Winter Village. Met de kerstvakantie en feestdagen in aantocht presenteert het winkelcentrum zich hiermee als dé attractie voor een gezellig dagje uit voor het hele gezin.

De XL-editie van Winter Village vindt plaats van 29 november 2017 t/m 7 januari 2018 en is dagelijks geopend. Ruim zes weken lang staat het stadshart van Amstelveen in het teken van een winterse gezelligheid met een grote Ice Slider, een openluchtijsbaan van ruim 450 m², een kerstmarkt en worden er uiteenlopende activiteiten voor jong en oud georganiseerd zoals schaatslessen, kunstschaatsshows, discoschaatsen, curling competities, ontbijtsessies en kids entertainment. Daarnaast wordt er in samenwerking met Relatieplanet een speciale date-avond op het ijs georganiseerd; een combinatie van schaatsen, smaakvol dineren en speeddaten. Voor meer informatie: www.wintervillageamstelveen.nl  of www.stadshartamstelveen.nl

Foto Amstelveen
(Foto Esther van der Wallen - 2017)

Liftende Kerstman op het Rembrandtplein in Amsterdam


Foto Amstelveen
(Foto Esther van der Wallen - 2017)

Kerstman gespot op de Beethovenstraat Amsterdam


Foto Amstelveen
(Foto Esther van der Wallen - 2017)

Liftende Kerstman bij Museumplein gespot


Foto Amstelveen
(Foto Esther van der Wallen - 2017)

Liftende Kerstman gespot bij het Concertgebouw


Foto Amstelveen
(Foto Esther van der Wallen - 2017)

Kerstman vraagt buschauffeur om hulp


Foto Amstelveen
(Foto Esther van der Wallen - 2017)

Liftende Kerstman bij Studio's Aalsmeer gespot


Foto Amstelveen
(Foto Esther van der Wallen - 2017)

Kerstman heeft tram naar Stadshart Amstelveen


Foto Amstelveen
(Foto Esther van der Wallen - 2017)

Liftende Kerstman bij De Jonge Dikkert in AmstelveenBen Verheijen (Shopping Centre Manager Stadshart Amstelveen): 'We wilden op ludieke wijze aandacht besteden aan Winter Village in Stadshart Amstelveen. Het huis van de Kerstman is hier ook te vinden, vandaar dat wij op verschillende locaties in en om Amstelveen een liftende kerstman hebben ingezet,” aldus Ben Verheijen.

Winter Village staat bekend om haar winterse evenement; de intense gezelligheid, veelzijdige activiteiten op en rondom de buiten ijsbanen en uitstekende horecafaciliteiten. Sommigen maken voor het eerst kennis met de schaatssport, anderen trekken baantjes om de schaatssport niet te verleren. Door de bijzondere ambiance van de locaties zullen de bezoekers zich deze winter in een toverachtige omgeving wanen. Tijdens Winter Village kunnen bezoekers genieten van vele dag- en avondactiviteiten en evenementen, waaronder feestelijke openingen, schoolschaatsen, discoschaatsen, schaatslessen en feestavonden. Bezoekers kunnen in het pop-up restaurant genieten van een kop warme chocolademelk, glühwein of een gezellige borrel. Voor meer informatie: www.wintervillageamstelveen.nl

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

De ingang van Wintervillage Stadshart Amstelveen op 8 december 2017


Stadshart Amstelveen staat voor sfeervol en elegant winkelen. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen zoals de Bijenkorf, Scotch & Soda, ZARA, We are Labels, Massimo Dutti, Nespresso, G-Star Women, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes, vernieuwende concepten en een vershart te vinden. In 2015 is Stadshart Amstelveen opnieuw uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. En in 2012 kreeg het als eerste (en vooralsnog enige) Nederlandse winkelcentrum van Unibail-Rodamco 4 sterren toegekend. Deze internationale classificatie staat voor de kwaliteit en service die een winkelcentrum biedt. Zo kunnen bezoekers van het Stadshart gratis gebruik maken van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor wat extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open en heeft iedere laatste vrijdag van de maand een extra koopavond.  Stadshart Amstelveen is te volgen op www.stadshartamstelveen.nl , www.facebook.com/StadshartAmstelveen  en via www.instagram.com/stadshartamstlvnAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.