Bijgewerkt: 18 juni 2024

Kerstloop 2006

Nieuws -> Sport

Bron: Amstelveens Nieuwsblad
07-12-2006

Roda '23 en AV Startbaan organiseren dit jaar voor de dertiende keer een Kerstloop door het Amsterdamse Bos. Op zondag 24 december 2006 gaat deze loop van start bij het sportcomplex van RODA '23. De Kerstloop heeft dit jaar voor het eerst geen aparte categorieën voor wedstrijdlopers en recreanten. Iedereen heeft dus evenveel kans om bekers en/of geldprijzen in de wacht te slepen.

Er zijn drie afstanden door het Amsterdamse Bos uitgezet: een parcours van 10, 5 en 2,5 kilometer. Alle deelnemers met uitzondering van de kinderen starten tegelijk. Om 11.00 uur wordt het startschot gelost op de Noorddammerweg, waar ook het RODA-complex gevestigd is. Bij RODA is voldoende parkeergelegenheid en ruimte om te douchen en om te kleden. In de sportkantine kunnen de deelnemers zich vanaf 9.00 uur 's morgens laten inschrijven. Het is ook mogelijk nu al via internet in te schrijven. Voor alle deelnemers ligt na afloop een herinnering te wachten .

Voor de snelste lopers zijn er weer bekers en geldprijzen beschikbaar. Daarnaast is elk startnummer tevens lotnummer in een loterij, waarmee tal van leuke prijzen zijn te winnen. Alle deelnemers kunnen dezelfde dag nog op internet (via www.uitslagen.nl) hun prestaties lezen. Net als voorgaande jaren zal ook de verzorging en begeleiding onderweg evenals de tijdsregistratie optimaal zijn.

Er is warme thee en sportdrank onderweg en bij de finish. De marathongroep van de AV Startbaan staat daar borg voor, terwijl de jurycommissie zijn best doet om alle resultaten zo snel mogelijk te verwerken. Van de kant van RODA is er alle medewerking om de deelnemers, groot en klein het zo goed mogelijk naar de zin te maken.


 Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.