Bijgewerkt: 17 mei 2022

Keramiek in de Kunstuitleen Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: SBK Amstelveen
16-12-2007

De vitrines van de kunstuitleen op de tweede etage van de bibliotheek aan het Stadsplein zijn de maand december 2007 en januari 2008 gevuld met keramiek van Zamira Jonker (1992 Gerrit Rietveld Academie).

Haar keramische werk kenmerkt zich door een abstracte vormentaal met vloeiende lijnen die haar beelden een suggestie van beweging geven. Verder in de vitrines design artikelen van onder anderen Marcel Wanders (kandelaar Lucy als aanbieding van de maand december), deukbekers van Rob Brandt, Handfull of plates van Alissia Melka, Fish Dish van Willem Noyens, het vaasje Bloom van Scholten en Baijings.

Van Wouter Stips vindt u het 5de poëtische kunstalbum “Hoera, het is vandaag”.  Het centrale thema is de beleving van het moment, het ‘nu’. Stips:  Bewustzijn van het nu maakt gelukkig. Geluk kent geen tijd.  Tijd is een afspraak en beperkt ons. Geluk is tijdloos, onbeperkt.

Teksten uit het boek zijn op CD gezet en deze CD wordt meegeleverd bij het boek.

Voor informatie over de SBK Amstelveen:  www.sbkamstelveen.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.