Bijgewerkt: 18 mei 2024

Karel Eykman School groep 6 wint KNVB schoolvoetbalfinale

Nieuws -> Sport

Bron: Ferry van Groeningen
05-06-2011

Zaterdag 4 juni 2011 hebben de meiden van de Karel Eykman School hun opmars binnen het schoolvoetbal afgesloten door de KNVB District West finale winnend af te sluiten. Ze deden dit op de sportvelden van voetbalclub Ijsselmeervogels in Spakenburg. Dit betekent, dat ze zich een jaar lang kampioen mogen noemen van Amstelland, Haarlem, Amsterdam, Alkmaar, Het Gooi en Almere!

schoolvoetbal  Amstelveen
(Foto Van Groeningen - 2011)

De Karel Eykman School viert de overwinning in de finale v.l.n.r.: Carlijn, Silvie, Britt, Cynthia , Birgit, Ashley, Lisa, Inge, meester Rob, Indy, Eva en Elena


Na twee spannende en gewonnen poule wedstrijden tegen schoolteams uit Hilversum en Bovenkarspel werd in de finale een afgetekende  5-1 overwinning geboekt op de Jan Campertschool uit Driehuis.

Hiermee hebben de meiden een unieke prestatie geleverd: alle wedstrijden (15) van de voorronde in maart tot en met de finaleronde werden winnend afgesloten. Dit gebeurde onder  de bezielende leiding van hun meester Rob en de enthousiaste inbreng van de meegereisde ouders, broers en zussen. De opmars voerde ons langs de voetbalvelden in Amstelveen, Abcoude, Almere en tenslotte Spakenburg.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.