Bijgewerkt: 17 juni 2024

Kansrijk Aalsmeer website gelanceerd

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Gemeente Aalsmeer
27-05-2016

Ad Verburg (CDA) wethouder Economische Zaken van gemeente Aalsmeer heeft op 26 mei 2016 samen met Lucas Schoonebeek, voorzitter winkeliersvereniging Meer Aalsmeer en vestigingsmanager Albert Heijn Praamplein de website Kansrijk Aalsmeer officieel gelanceerd. Lucas Schoonebeek: “De website Kansrijk Aalsmeer geeft aan welke kansen er liggen voor ondernemers in Aalsmeer-Centrum. Gemeente Aalsmeer en Meer Aalsmeer werken gezamenlijk aan de revitalisering van Aalsmeer-Centrum. ”

Foto Amstelveen
(Bron Gemeente Amstelveen - 2016)

Vlnr.: Ad Verburg wethouder Economische Zaken, Lucas Schoonebeek, Dirk Box van Meer Aalsmeer, Saskia Rill, acquisiteur Winkelcentrum Aalsmeer Centrum en Saskia Zorge, senior beleidsmedewerkster Economische Zaken van de gemeente Amstelveen


Wethouder Verburg: “Het College van Aalsmeer wil een goed vestigingsklimaat behouden en versterken, zodat bestaande bedrijven beter kunnen ondernemen en nieuwe bedrijven zich willen vestigen in gemeente Aalsmeer. In januari 2016 is door de gemeente Aalsmeer, op initiatief van stichting Meer Aalsmeer, Saskia Rill aangesteld om nieuwe ondernemers naar het centrum te trekken Deze website is weer een volgende stap om de leegstand aan te pakken en Aalsmeer positief op de kaart te zetten.”

De acquisiteur helpt geïnteresseerde ondernemers een geschikt winkelpand te vinden. Dat doet ze door ze het overzicht te bieden van de beschikbare ruimtes in de Zijdstraat en het contact te leggen met makelaars en eigenaren en de gemeente. Zij kan u ook helpen met het aanvragen van de juiste vergunningen. Daarnaast is zij zelf ook actief op zoek naar ondernemers die een onderneming willen starten in Aalsmeer-Centrum.

Dus, bent u zelf een geïnteresseerde ondernemer, of kent u iemand die geïnteresseerd is, neem dan contact op met Saskia Rill via www.kansrijkaalsmeer.nl.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.