Bijgewerkt: 23 juli 2024

Kandidaten nieuwe kinderburgemeester van Amstelveen zijn bekend

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
01-06-2017

Op woensdag 31 mei 2017 zijn drie kandidaten geselecteerd die met elkaar de strijd aangaan om de nieuwe kinderburgemeester Amstelveen te worden. De jury, bestaande uit burgemeester Mirjam van ’t Veld, wethouder Jeroen Brandes (PvdA), de raadsleden Gert Jan Slump (GL) en Floortje Gordon (D66) en de huidige kinderburgemeester Melle Vos, kozen voor Mohanad, Vita en Varvara.

Foto Amstelveen
(Foto Gemeente Amstelveen - 2017)

Vlnr.: Gert Jan Slump (GL), burgemeester Mirjam van 't Veld, Melle Vos (oud-kinderburgemeester) wethouder Jeroen Brandes (PvdA), Floortje Gordon (D66), Vita Meynen, Varvara Denisova en Mohanad Mawed


Varvara Denisova, Vita Meynen en Mohanad Mawed gaan van 1 t/m 6 juni 2017 campagne voeren. Ze moeten duidelijk maken wat hun plannen zijn om dé kinderburgemeester van Amstelveen te worden. Vanaf 1 juni 17.00 uur is het ook direct mogelijk om op één van de drie kandidaten te stemmen via een speciale website, www.kinderburgemeesteramstelveen.nl. Stemmen kan dan tot en met 6 juni 2017 0.00 uur. Op woensdag 7 juni om 14.00 uur maakt burgemeester Mirjam van ’t Veld op het raadhuis bekend wie de nieuwe kinderburgemeester is geworden. Op 19 juli 2017 zal hij, of zij officieel geïnstalleerd worden tijdens de vergadering van de gemeenteraad.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.