Bijgewerkt: 18 mei 2024

KVA 1 komt dichtbij promotie naar de Hoofdklasse

Nieuws -> Sport

Bron: KVA
21-01-2013

Korfbal Vereniging Amstelveen (KVA) 1 heeft op zondag 20 januari 2013 met 18-25 gewonnen op bezoek bij KVZ 1 uit Zutphen. Ondanks een 'slow start' van KVA 1 werd er meer dan terecht gewonnen van nummer 7 op de ranglijst. Dankzij de enigszins verassende nederlaag van Tweemaal Zes 1 tegen ODIK 1 op zaterdagavond staat KVA 1 met nog vijf speelronden te gaan alleen bovenaan in de Overgangsklasse A.

korfbal Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Korfbal speler


De ploeg van trainer/coach Eric Geijtenbeek wist zaterdagavond laat dus al dat het bij een overwinning op KVZ 1 een dag later de koppositie in de poule kon overnemen. De nederlaag van Tweemaal Zes 1 bood KVA 1 de kans op op zondag twee punten afstand te nemen van Tweemaal Zes 1 en ODIK 1. De doelstelling om te handhaven in de Overgangsklasse mag intussen ook worden bijgesteld. KVA 1 gaat in de laatste vijf wedstrijden van dit zaalseizoen vol voor het kampioenschap in de Overgangsklasse A en de daarbij horende promotie naar de Hoofdklasse.

KVA 1 staat met nog vijf speelronden te gaan op de eerste plaats. Het heeft twee punten voorsprong op zowel ODIK 1 als Tweemaal Zes 1. Beide ploegen spelen nog tegen KVA 1. Tweemaal Zes 1 komt aanstaande zaterdagmiddag op bezoek in Amstelveen en is tot dusverre de enige ploeg die wist te winnen van KVA 1: 28-17.

Uw steun is dan ook van harte welkom op zaterdag 26 januari  2013 om 15.30 uur. Zo dichtbij de Hoofdklasse als nu is KVA 1 al een lange tijd niet meer geweest. Alles zal gegeven moeten worden om kampioen te worden, maar wie niet waagt wie niet wint en niet geschoten is altijd mis etc.

We hebben een bomvolle Nieuwe Bankrashal nodig en iedereen zal als een man achter de ploeg moeten staan. De supportersvereniging is inmiddels bezig om er een spetterende middag van te maken. Wij zijn erbij! U toch ook? Adres: Nieuwe Bankrashal Pandora 3, 1183 KK AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.