Bijgewerkt: 18 mei 2024

KVA 1 speelt gelijk in Purmerend

Nieuws -> Sport

Bron: KVA
18-12-2012

Korfbal - KVA 1 heeft zondag 16 december 2012 haar zesde competitieduel in de Overgangsklasse A met 25-25 gelijkgespeeld tegen BEP 1 uit Purmerend. Het eerste gelijke spel voor KVA 1 dit zaalseizoen en doordat concurrent Tweemaal Zes 1 eerder dit weekend wel wist te winnen zakt KVA 1 naar de tweede plaats op de ranglijst.

korfbal Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Korfballers


Omdat voorafgaand aan het duel BEP 1 - KVA 1 al bekend was, dat Tweemaal Zes 1 haar wedstrijd gewonnen had, wist KVA 1 dat het alleen bij een overwinning op gelijke hoogte met Tweemaal Zes 1 kon blijven. BEP 1 wist echter, dat het bij een overwinning op KVA 1 op gelijke hoogte kon komen met de Amstelveners, en daarmee samen met KVA 1 en ODIK 1 op een gedeelde tweede plaats terecht zou komen.

Het eindresultaat van deze enorme comeback van KVA 1 in het tweede gedeelte van de tweede helft is dus een 25-25 gelijkspel tegen BEP 1. Vooraf gezien een goed resultaat, na een kwartier gespeeld te heeft een onmogelijke prestatie, maar toch de waarheid.

Beide ploegen krijgen er 1 punt bij en voor KVA 1 betekent dat, dat het zakt naar de tweede plaats en nu 1 punt achterstand heeft op koploper Tweemaal Zes. Volgende week zondag speelt KVA 1 om 15.30 uur de derby tegen het Amsterdamse Rohda 1 in de Nieuwe Bankrashal.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.