Bijgewerkt: 23 mei 2024

KPMG wordt hoofdsponsor van de Lentemarathon Amstelveen 2023

Nieuws -> Sport

Bron: KPMG
10-11-2022

Accountancy- en advieskantoor KPMG heeft zich voor drie jaar verbonden aan de Lentemarathon Amstelveen. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Amstelveen, is begaan met de gemeenschap in Amstelveen en vindt gezondheid erg belangrijk. Daarom is KPMG trots dat het event voortaan de ‘KPMG Lentemarathon Amstelveen’ zal gaan heten.

KPMG is al meer dan 100 jaar een gevestigd begrip in accountancy en dienstverlening, maar weinigen weten van hun Nederlandse roots. KPMG heeft in Nederland twaalf kantoren, maar het hoofdkantoor bevindt zich in Amstelveen. Lentemarathon Amstelveen is trots om een internationale partner aan te kondigen die zich ook lokaal graag actief inzet.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2017)

De start van de eerste Lentemarathon van Amstelveen aan de atletiekbaan van Atletiek Vereniging Startbaan op 2 april 2017 in Amstelveen

Bij het bedrijf staat Inspire Confidence, Empower Change centraal, omdat ze geloven in vooruitgang die goed is voor de mens en maatschappij. Die gedachte sluit aan bij de nieuwe samenwerking met de Lentemarathon Amstelveen.

Esther van Zeggeren, director Brand, Reputation and Marketing van KPMG, is ook blij met de samenwerking: “Binnen ons bedrijf is vitaliteit en wellbeing een topprioriteit. Daarbij sluit deze samenwerking met de lentemarathon in Amstelveen goed aan. We verheugen ons op de sportiviteiten en zullen zo veel mogelijk collega’s enthousiasmeren om mee te doen!”

“We zijn erg blij dat een bedrijf als KPMG zich voor meerdere jaren verbindt aan onze marathon. Ze waren al eerder betrokken als partner aan de Lentemarathon en we zijn dan ook trots dat KPMG nu naamsponsor is en het vertrouwen uitspreekt voor drie jaar. Samen bouwen we naar een prachtig evenement,” aldus Roy van Damme, organisator Lentemarathon Amstelveen.

De KPMG Lentemarathon Amstelveen vindt plaats op zondag 19 maart 2023. Na jaren afwezigheid wordt dit evenement in een nieuw jasje gestoken en zal dan ook uit meerdere afstanden bestaan: 5 km, 10 km, halve marathon en de hele marathon. Inschrijven en meer informatie op www.lentemarathon.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.