Bijgewerkt: 30 november 2022

Jubileumconcert Seniorenorkest Amstelland

Nieuws -> Cultuur

Bron: Seniorenorkest Amstelland
20-02-2008


Het Seniorenorkest “Amstelland” blaast al 25 jaar een gat in de lucht. Opgericht in 1983 werd al snel duidelijk dat er in een behoefte werd voorzien. Begonnen met een handjevol enthousiastelingen groeiden zij uit tot een bont gezelschap van 50 musici, in de leeftijd van 58 tot 92 jaar.

Seniorenorkest Amstelveenweb
(Seniorenorkest Amstelland collectie - 2007)

Het Seniorenorkest Amstelland


Uit de hele regio komen de blazers, slagwerkers en paukenist. Zij worden aangestuurd en gemotiveerd door René Schumacher, dirigent en trombonist. Het jubileumjaar begon met een feestelijke middag op 13 januari voor alle leden en partners, dat was op de kop af 25 jaar nadat de eerste akkoorden klonken!

Ter gelegenheid van dit jubileum geeft het Seniorenorkest Amstelland een bijzonder en gevarieerd concert op zondag 6 april 2008 om 14.30 uur in de Tuinzaal Patrimonium aan het Patriaplein 1, 1182 CW te Amstelveen. De zaal is open vanaf 14.00 uur en de toegang is gratis.

Het orkest nodigt u graag hierbij uit. Na afloop is er gelegenheid om met de orkestleden het glas te heffen op een langdurige relatie met de muziek en met u ! Tot ziens op 6 april 2008 in de Tuinzaal Patrimonium,

Namens alle leden en het bestuur van het Seniorenorkest AmstellandAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.