Bijgewerkt: 28 februari 2024

Jongeren kunnen straks terecht bij JOP in de Zetterij

Nieuws -> Gemeente

Bron: Gemeente Amstelveen
12-12-2017

Sinds begin deze maand kunnen jongeren terecht bij de Jongeren OntmoetingsPlek (JOP) aan de Zetterij. De plek is na een lang participatieproces met jongeren en omwonenden tot stand gekomen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2014)

De Jongeren OntmoetingsPlek aan de Noordelijke Poeloever naast het raadhuis van AmstelveenWethouder Jeroen Brandes (PvdA): 'In overleg met omwonenden en jongeren werd begin dit jaar besloten de JOP in wijkpark Middenhoven te verhuizen naar de Zetterij. Het is een mooie plek geworden, waar jongeren goed samen kunnen komen. De komende weken bekijken we hoe we de JOP op een innovatieve manier nog aantrekkelijker kunnen maken voor jongeren zonder, dat dit overlast in de omgeving veroorzaakt. De feestelijke opening staat daarom in februari 2018 gepland.'
De Jongeren OntmoetingsPlek in wijkpark Middenhoven verhuist naar de Zetterij


5 JOP’s in Amstelveen. Amstelveen telt momenteel 5 JOP’s. Naast de nieuwe JOP aan de Zetterij kunnen jongeren terecht bij de JOP naast het raadhuis, JOP A9, JOP Schweitzerlaan en de JOP bij de Oranjebaan. Het jongerenwerk van de gemeente Amstelveen gaat regelmatig met jongeren bij de JOP’s in gesprek en probeert hen bij activiteiten in de stad te betrekken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.