Bijgewerkt: 18 mei 2024

John Bosman opent de 9 holes golfbaan op Amsteldijk

Nieuws -> Sport

Bron: Ger Loogman
21-06-2012

Voorafgaand aan de openstelling voor het publiek op 23 juni 2012 had John Bosman de eer om de opening van de Amstelveense 9 holes golfbaan te verrichten op donderdag 14 juni. John Bosman, Amstelvener, oud profvoetballer en golfliefhebber was onder de indruk van de door Alan Rijks ontworpen inland/links golfbaan.  

bosman Amstelveen
(Foto G. Loogman - 2012)

John Bosman opent de 9 holes golfbaan


Hij speelde samen met onder andere Alan Rijks en Tineke Loogman die samen met haar man Ger dit unieke project heeft gerealiseerd. John maakte in 1988 deel uit van het team, dat Europees Kampioen is geworden. Daarom ging het tijdens de ronde over de 9 holes uiteraard nog even over het Nederlands Eftal.

bosman Amstelveen
(Foto G. Loogman - 2012)

Vlnr.: Tineke Loogman, John Bosman en Ger Loogman op de golfbaan


 Hij is in zijn periode als speler bij het Belgische Anderlecht met golf in aanraking gekomen. Afgelopen jaar  heeft hij vanwege zijn  nieuwe baan als assistent trainer bij Jong Ajax, te weinig tijd gehad om te golfen. De komst van Golfcentrum Amsteldijk, zo vlak bij huis, is voor John een extra stimulans om er weer tijd voor te gaan vrijmaken.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.