Bijgewerkt: 2 maart 2024

Jitze Bakker wordt lijstduwer van Burgerbelangen Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: BBA
26-12-2017

Jitze Bakker, fractievoorzitter van Burgerbelangen Amstelveen, komt na de raadsverkiezingen van maart 2018 weliswaar niet terug als gemeenteraadslid, maar hij heeft zich wel bereid verklaard om evenals Linda Roos, John Levie en Jaap Prent te gaan fungeren als lijstduwer.

Foto Amstelveen
(Foto BBA - 2014)

Jitze Bakker, fractievoorzitter van Burgerbelangen AmstelveenEen nieuwe naam is ook op 11 Gaby Laudij. Zij is van beroep Hoofd Evenementen en Ontvangsten van het Rijksmuseum. Het partijbestuur beschouwt de lijst daarmee compleet: 22 personen gelijk verdeeld  tussen dames en heren (11 om11). Burgerbelangen Amstelveen is de enige politieke partij in Amstelveen die evenveel dames als heren op de kandidatenlijst heeft. De volledige en definitieve kandidatenlijst is nu:

Peter Bot, Jacqueline Solleveld Olthof, Ruud Kootker, Marga van Herteryck, Ewa Petiet, Daniëlle de Kluijver, Ruud Oord, Henk Heuvingh, Carole Thate, Pieter Monkelbaan, Gaby Laudij, Harrie Pijnenborg, Paul van der Meer, Frits Suer, Gerda Fokke, Rudel van der Kaay, Wil Emmerik, Annemarie Fakkeldij, Jaap Prent, John Levie, Jitze Bakker, Linda Roos.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.