Bijgewerkt: 23 juli 2024

Jarige Job shop in Stadshart Amstelveen

Nieuws -> Stadshart

Bron: Stadshart Amstelveen
25-05-2017

Stadshart Amstelveen slaat de handen ineen met Stichting Jarige Job om zoveel mogelijk kinderen een verjaardag te geven. Voor meer dan 61.000 Nederlandse kinderen is het vandaag de dag niet mogelijk om hun verjaardag te vieren, omdat er thuis te weinig geld is. Stichting Jarige Job zorgt ervoor, dat kinderen een verjaardagsbox ontvangen en daarmee hun verjaardag kunnen vieren. In de week van 3 tot en met 11 juni 2017 roept Stadshart Amstelveen iedereen op om samen zoveel mogelijk verjaardagsboxen te realiseren. Dit kan in de speciale pop-up ‘Jarige Job Shop’. Bezoekers kunnen aan de hand van een verlanglijstje cadeaus voor in de verjaardagsboxen kopen en doneren in de Jarige Job Shop op het Nieuwe Loopveld tegenover C&A. De pop-up Jarige Job Shop is geopend van zaterdag 3 juni tot en met 11 juni 2017 van 10:00 – 18:00 uur (maandag vanaf 13:00 uur en zondag en 2de Pinksterdag vanaf 12:00 uur). Voor meer informatie: www.stadshartamstelveen.nl.

In de Jarige Job Shop worden de gedoneerde cadeaus gesorteerd op leeftijd en geslacht. De vrijwilligers in de winkel kunnen de bezoeker informeren over de actie en welke producten geschikt zijn voor donatie. De ondernemers in Stadshart Amstelveen dragen ook een steentje bij. Bij een groot deel van de winkels in Stadshart Amstelveen staan geschikte producten voor de actie herkenbaar uitgestald voor en in de winkel. Bij Albert Heijn wordt nog eens extra opgeroepen om ook producten te doneren voor de Voedselbank Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Bron Stichting Jarige Job - 2017)

Verjaardagsbox van de Stichting Jarige Job


'Met grote regelmaat organiseren wij evenementen voor kinderen in ons winkelcentrum, maar we laten ook graag ons stadshart spreken en zetten ons in voor het goede doel. Het is schrijnend dat er zoveel kinderen in Nederland zijn voor wie het vieren van een verjaardag niet zo vanzelfsprekend is als het lijkt. Voor deze groep kinderen gaan wij samen met Stichting Jarige Job ons uiterste best doen om zoveel mogelijk verjaardagsboxen te kunnen vullen. We roepen onze bezoekers dan ook op om een steentje bij te dragen om zo het vieren van een verjaardag van kind mogelijk te maken' - aldus Ben Verheijen, centrummanager Stadshart Amstelveen.

Stichting Jarige Job stelt verjaardagsboxen samen ter waarde van € 35, met alles erop en eraan. De verjaardagsbox bevat producten die nodig zijn voor het vieren een kinderverjaardag, zoals verjaardagscadeaus, een traktatie voor op school, slingers en taartingrediënten. Stichting Jarige Job werkt onder meer samen met de Voedselbank. Van de gezinnen die daar geregistreerd staan, is het duidelijk dat ze in financiële nood verkeren. Tevens werkt Stichting Jarige Job samen met andere maatschappelijke organisaties en instellingen die zich richten op dezelfde kwetsbare groep. Zoals Jeugdsport- en cultuurfonds, Stichting Leergeld, Nationaal Fonds Kinderhulp en Stichting Het Vergeten Kind. Voor meer informatie: www.stichtingjarigejob.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.