Bijgewerkt: 29 maart 2023

'Japan' expositie van Paul van Riel in Kunstuitleen Amstelveen

Nieuws -> Cultuur

Bron: Kunstuitleen Amstelveen
15-10-2016

Naar aanleiding van het Japan Festival op het Stadsplein in Amstelveen op 23 oktober 2016 exposeert fotograaf Paul van Riel werken met het thema Japan in Kunstuitleen Amstelveen.

Foto Amstelveen
(Foto Paul van Riel/ Kunstuitleen Amstelveen - 2016)

Een foto van Paul van Riel van de serie 'Kyoto Dolls' uit 2008


Paul van Riel, die met zeer divers werk ruim vertegenwoordigd is in onze  uitleencollectie, is al decennia een regelmatige bezoeker van Japan, in opdracht van magazines, bedrijfsleven of om fotoboeken te produceren. Museum Volkenkunde en het Japan Museum SieboldHuis, beide in Leiden, toonden meermaals zijn Japan fotografie, die ook te zien was op Paris Photo en in tal van galeries in binnen- en buitenland.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Fotograaf Paul van Riel in zijn atelier/studio tijdens de Atelierroute Amstelveen op 4 oktober 2015


Van Riels werken zijn te zien van zaterdag 15 oktober tot en met zondag 6 november 2016 in Kunstuitleen Amstelveen. Op vrijdag 21 oktober van 15.00 – 17.00 uur kunt u kennis maken met Paul van Riel en zijn werk tijdens een Meet & Greet. U bent van harte uitgenodigd om onder het genot van een drankje de expositie “Japan” te bewonderen. Adres: Kunstuitleen Amstelveen Stadsplein 97 1181 ZM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.