Bijgewerkt: 22 september 2023

Jacqueline Höcker vertrok uit de Actief voor Amstelveen fractie

Nieuws -> Politiek

Bron: Jacqueline Höcker
22-01-2021

Jacqueline Höcker heeft op 13 januari 2021 haar vertrek uit de AVA-fractie bekend gemaakt. Zij gaat verder als zelfstandig raadslid onder de naam Lijst Höcker. Als enig formeel gekozen volksvertegenwoordiger binnen de fractie van Actief voor Amstelveen zijn voor raadslid Jacqueline Höcker de politieke waarden om haar achterban te vertegenwoordigen de aanleiding om zich af te splitsen van de partij.

'Ik ben de politiek ingegaan om mensen te vertegenwoordigen, ik heb een grote achterban en netwerk en er zijn veel mensen die op mij gestemd hebben. Ik wil mij ten volle kunnen richten op de mensen die hun stem op mij hebben uitgebracht, zoals ik dat ook altijd gedaan heb. Binnen de partij zie ik in de toekomst weinig mogelijkheden om mijn achterban te vertegenwoordigen. Ik kan mij niet meer verenigen met de wijze van communicatie binnen de partij en de koers die de partij heeft. Mijn mening is dat alle lagen van de samenleving belangrijk zijn en goede samenwerking met andere fracties onontbeerlijk is.'

Foto Amstelveen
(Foto Jacqueline Höcker - 2020)

Jacqueline Höcker


'Democratie is een groot goed, ook binnen een politieke partij. Ik blijf mijn achterban trouw en blijf hen vertegenwoordigen' – aldus Jacqueline Höcker.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.