Bijgewerkt: 5 juni 2023

Internetdate van Amstelvener werd beroving

Nieuws -> Politie

Bron: Politie NL
31-10-2013

Tilburg - Een internetdate is woensdagavond 30 oktober 2013 uitgelopen op een beroving. De politie arresteerde op het Station CS een 23-jarige man uit Amstelveen die kort daarvoor een 18-jarige Tilburgse op de Spoorlaan beroofd zou hebben.

Aangifte

Het slachtoffer deed aangifte. Ze had op een internetsite een jongeman uit Amstelveen leren kennen en met hem in Tilburg afgesproken. Ze vertelde, dat hij op de Spoorlaan plotseling haar handtas uit haar handen trok. Hij liep hierna weg in de richting van de Jan Heijnsstraat. Ze rende hem achterna.


Grotere kaart weergeven Station Tilburg

Ze zag een paar jongens uit tegengestelde richting aan komen, ze riep "help hij heeft mijn tas". Op dat moment lukte het haar de tas uit zijn handen te rukken. Hij rende vervolgens weg in de richting van de Gasthuisring.

Het slachtoffer ontdekte, dat haar bankpas en ID-kaart uit de tas gestolen waren. Ze werd door agenten opgehaald en meegenomen naar het bureau om, aangifte te doen. Ze zagen toen de dief het Station binnengaan, alwaar hij is aangehouden.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.