Bijgewerkt: 24 juli 2024

Internationaal tennistoernooi Future Tournament in Amstelveen

Nieuws -> Sport

Bron: Gemeente Amstelveen
29-05-2013

Op de buitenbanen van Tennis- en Badmintoncentrum De Kegel vindt van zaterdag 8 t/m zondag 16 juni 2013 een sterk bezet internationaal tennistoernooi plaats, het Amstelveen Future Tournament. Het betreft een $ 15.000 heren Future en een $ 10.000 dames Future. Onder de deelnemers, die uit meer dan 25 verschillende landen komen, is ook nationaal topspeler Thomas Schoorel .

tennisser Amstelveen
(Bron Amstelveenweb.com - 2013)

Tennistoernooi Future Tournament in Amstelveen


Jan Siemerink, directeur Sportief van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) is blij met de toevoeging het Amstelveen Future Tournament aan de toernooikalender: “De Kegel heeft een lange en prachtige geschiedenis in het Nederlandse tennis. Het is dan ook een uitstekende locatie voor deze Future.”

Frans Poel, Manager van Tennis- en Badmintoncentrum De Kegel: " Er is de afgelopen tijd veel contact geweest tussen de KNLTB, de gemeente Amstelveen en ons tenniscentrum. Het is een enorme uitdaging om een groot internationaal toernooi te organiseren en te huisvesten. Dankzij de gemeente Amstelveen, de KNLTB, de sponsoren Dunlop, Aquarius, Ruitenheer, Duoplant, Netjes Beheer  en BTC zijn wij in staat om in korte tijd de juiste faciliteiten en uitstraling te kunnen bieden. Ook ben ik onze tennisvereniging De Kegel erg dankbaar. De vereniging heeft alle medewerking verleend om deze week tot een succes te maken".

Data en aanvangstijden (onder voorbehoud)

za 8 en zo 9 juni:        Aanvang 10.00 uur     Kwalificatie heren- en damesenkelspel

ma 10 t/m do 13 juni: Aanvang 11.00 uur     Start hoofdtoernooi enkel- en dubbelspelen

vr 14 juni:                  Aanvang 12.00 uur     Kwartfinales enkelspelen en halve finales dubbelspelen

za 15 juni:                  Aanvang 12.00 uur     Halve finales enkelspelen en finales dubbelspelen

zo 16 juni:                  Aanvang 12.00 uur     Finales enkelspelen. De toegang is gratis. Meer informatie op: www.dekegel.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.