Bijgewerkt: 23 mei 2024

Inschrijving geopend voor de Midzomernachtcross 2013

Nieuws -> Sport

Bron: AV Startbaan
28-02-2013

Op 21 juni 2013 organiseert AV Startbaan voor de 34e keer de Midzomernachtcross. Op de langste vrijdagavond én de vrolijkste dag van het jaar organiseert AV Startbaan de Midzomernachtcross in het Amsterdamse Bos.

De start is bij de hoofdentree van het Amsterdamse Bos in Amsterdam Zuid en de route voert van daar het bos in, richting de heuvel. De afstanden variëren van 2 km voor de jeugd tot 10 EM voor de goed getrainde lopers. Iedereen van 4 tot 99 jaar kan meedoen. Voor de tijdwaarneming wordt gebruik gemaakt van RaceTimer. Inschrijven voor individuele lopers kan via www.inschrijven.nl (voorinschrijving) en ter plekke. De eerste start is om 20.00 uur.

midzomernachtcross Amstelveen
(Foto AV Startbaan - 2009)

Midzomernachtcross in het Amsterdamse Bos


Speciaal voor beginnende lopers biedt Atletiekvereniging Startbaan een speciale serie van 8 trainingen, waarmee het mogelijk wordt om de 5 km zonder problemen uit te lopen. Op zaterdagochtend 27 april 2013 is de introductietraining. Naast de looptraining is er ook aandacht voor de theorie van het hardlopen.

De introductietraining vindt plaats op de atletiekbaan in Amstelveen. De vervolgtrainingen vinden plaats in het Amsterdamse Bos, bij de Bosbaan. Naast de training op zaterdagmorgen worden er, bij voldoende belangstelling, alternatieven aangeboden op donderdagavond en woensdagmorgen.

De vierde training vindt eveneens plaats bij AV Startbaan en bevat naast de training weer een stukje looptheorie én de mogelijkheid om je running outfit uit te breiden, of aan te passen. Speciaal daarvoor zal De Hardloopwinkel het assortiment presenteren. Meer informatie met de exacte data en tijdstippen volgt. Meer weten? Kijk dan op http://www.midzomernachtcross.nl/ . Tot ziens op 21 juni 2013 in het Amsterdamse Bos!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.