Bijgewerkt: 2 december 2021

'Innerlijke Chaos' in het Amstelveens Poppentheater

Nieuws -> Poppentheater

Bron: Amstelveens Poppentheater
16-05-2013

Het Sherry Theater een theatergroep uit Heerhugowaard, die zich al jaren op producties met kleine bezettingen heeft gespecialiseerd speelt  deze keer 2 Eenakters t.w. 'Innerlijke Chaos' en 'Een Schreeuw'. Beide eenakters worden opgevoerd op zaterdagavond 25 mei 2013 in het Amstelveens Poppentheater te Amstelveen. Aanvang: 20:15. Toegang: € 10,=

'Innerlijke Chaos' is geschreven door Carl Slotboom. Het wordt gespeeld door 3 vrouwen. Een jonge vrouw, die op elfjarige leeftijd, door een auto-ongeluk, beide ouders heeft verloren kan, ondanks professionele hulp, haar leven niet leven. Ze raakt, na het verbreken van haar relatie, in een psychose. Wij, de toeschouwers, mogen een kijkje in haar hoofd nemen en beleven de strijd met haar stemmen. Ontroerende maar ook komische elementen. Een stuk, dat schuurt.

sherry theater Amstelveen
(Bron Sherry Theater - 2013)

De flyer van het Sherry Theater


'Een Schreeuw' is geschreven door Wim Burkunk. In een luxe flat, waar men langs elkaar heen leeft, wordt er een schreeuw gehoord. Wat moet je doen, moet je wel wat doen en heb je wel gehoord, wat je denkt gehoord te hebben? Drie vrouwen reageren  ieder op hun eigen manier. Eenzaamheid, onverschilligheid, voorzichtige toenadering zijn de elementen van deze eenakter. Een eenakter met een lichte 'bijt' en vleug humor.

De regie is in handen van Pim de Smalen en de spelers zijn Miranda Botman, Anneke Keijsper en Marianne Rutgers. Kaarten bestellen of info: 0725349714 of e-mail: desmalen@quicknet.nlAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.
Zoeken
OTHER LANGUAGES

Amstelveen in english Amstelveen magyarul
LINKS