Bijgewerkt: 1 oktober 2022

Inloopspreekuur Aalsmeervoorelkaar voortaan in bibliotheek Aalsmeer

Nieuws -> Aalsmeer

Bron: Bibliotheek Amstelland
07-05-2016

Vanaf donderdag 12 mei 2016 zal het inloopspreekuur voor Aalsmeervoorelkaar (onderdeel van de Vrijwilligerscentrale Amstelland) voortaan plaats vinden in de bibliotheek Aalsmeer. Van 14.00 tot 16.00 uur kunnen mensen daar terecht met vragen over het doen van vrijwilligerswerk. Organisatie medewerkers zijn welkom en kunnen langs komen om een vacature te plaatsen en bewoners uit Aalsmeer kunnen langskomen om hun hulpvraag op de site te plaatsen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2012)

Creatief met ouderen in het Zorgcentrum Aelsmeer


“Elkaar vinden, maar vooral elkaar helpen is mooi en inspirerend. Wij horen regelmatig verhalen van mensen die elkaar via Aalsmeervoorelkaar gevonden hebben. Wij nodigen iedereen dan ook graag uit aan onze tafel in de bibliotheek, zodat we hen kunnen helpen bij het vinden van passend vrijwilligerswerk of bij het aanmelden als vrijwilliger”, zegt Harmke Visser projectcoördinator VWC Amstelland enthousiast over de aanwezigheid van Aalsmeervoorelkaar op de nieuwe locatie in bibliotheek Aalsmeer.

Aalsmeervoorelkaar (voorheen Zorgvoorelkaar) is de online marktplaats, waar inwoners en organisaties uit Aalsmeer en Kudelstaart elkaar kunnen vinden en helpen. Bijvoorbeeld met een klusje in huis, de boodschappen, vervoer, of door samen op stap te gaan. Voor één keer, of voor langere tijd. Eenmalig, iedere week, alles daar tussenin én in de buurt.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.