Bijgewerkt: 29 maart 2024

Informatieve bijeenkomst met Goed voor Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: Jacqueline Höcker
21-02-2022

De lokale politieke partij Goed voor Amstelveen nodigt inwoners uit voor een informele informatieve bijeenkomst op vrijdag 25 februari 2022. Jacqueline Höcker, reeds 8 jaren politiek actief, weet dat er veel meer vragen en ideeën leven onder inwoners dan meestal wordt verondersteld. Een standpunt van de partij is dat er veel meer geluisterd moet worden naar inwoners en de afstand tussen politiek en inwoner kleiner wordt.

Inwoners kunnen op het gebied van wonen, zorg, onderwijs, klimaat, cultuur , sport, vervoer, participatie, coronabeleid etc. etc. informatie krijgen en vragen stellen. Wanneer er tijd over is, is er ruimte voor een politieke quiz.

Foto Amstelveen
(Bron Jacqueline Höcker - 2021)

Vlnr.: Diana Julio burgerlid, Jacqueline Höcker fractievoorzitter, Gijsbert Goes bestuursvoorzitter en Will Koning burgerlid van Goed voor Amstelveen



De komende weken komen er meer bijeenkomsten en daarom houden wij het kleinschalig zodat een informele sfeer en een drankje bijdragen aan een gezellig en informatieve avond.

Graag wel aanmelden via : info@goedvooramstelveen.nl zodat er voor iedereen ruimte is en in geval van uitzonderlijke omstandigheden mensen geïnformeerd kunnen worden. Adres: Sportschool Buenting Acacialaan 18 1185 RE Amstelveen. Start: 25 februari 2022 19.00- 20.30



Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.