Bijgewerkt: 6 oktober 2022

Informatieavond over artrose in Ziekenhuis Amstelland

Nieuws -> Gezondheid

Bron: Ziekenhuis Amstelland
02-03-2016

Artrose; oorzaken en behandelmogelijkheden. Ziekenhuis Amstelland organiseert, in samenwerking met Amstelland Fysiotherapie, een bijeenkomst over artrose op woensdagavond 16 maart 2016. Artrose is een veel voorkomende aandoening aan de gewrichten die meestal wordt geassocieerd met slijtage. Maar dat is niet altijd het geval. Artrose komt bij meer dan 12% van de bevolking boven de 45 jaar voor en bij vrouwen zelfs twee maal zoveel als bij mannen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

Ziekenhuis Amstelland


Maar er is wat aan te doen en je kunt er zelf ook veel aan doen!  Orthopeed Jasper de Vries vertelt over de medische oorzaken en behandelmogelijkheden. Maar wat kan je zelf doen om klachten te voorkomen en te verminderen? Daarover vertelt Henk van der Weijden, fysiotherapeut Amstelland Fysiotherapie. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen en zelfs de mogelijkheid om in de gymzaal van Amstelland Fysiotherapie oefeningen te doen.

Inloop is om 19.00 uur en het programma begint om 19.30 uur. Locatie Ziekenhuis Amstelland/Zaal Amstelland Fysiotherapie. Belangstellenden kunnen zich opgeven voor deze bijeenkomst op de website van Ziekenhuis Amstelland. Adres: Laan van de Helende Meesters 8, 1186 AM AmstelveenAmstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.