Bijgewerkt: 6 december 2023

Inauguratie Stadsprins van Amstelveen door wethouder Raat

Nieuws -> Ontspanning

Bron: Carnavalsvereniging De Turftrappers Amstelveen
04-11-2015

Zaterdagavond 7 november 2015 om 11 uur 11 is het zover. Dan wordt de nieuwe Stadprins van Turvegat (= Amstelveen) tijdens het PrinsenBal officieel geïnstalleerd door locoburgemeester Herbert Raat in het Prinsenhuis van Carnavalsvereniging De Turftrappers, Café De Manen in Bovenkerk.

Foto Amstelveen
(Bron Carnavalsvereniging De Turftrappers - 2015)De nieuwe Prins Carnaval van de oudste en grootse carnavalsvereniging van Turvegat, de Stadsprins, spreekt op dit Prinsenbal tijdens de Brabantse Nacht tevens zijn proclamatie uit, maakt zijn motto voor het nieuwe carnavalsseizoen bekend, reikt aan de locoburgemeester het eerste exemplaar uit van TurveGazet,  en zal een aantal ‘In Ordes’ uitreiken. Met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid is de nieuwe Stadsprins dit jaar van uitermate hoog niveau! De toegang tot de Brabantse Nacht in Café De Manen is gratis, begint om 21 uur 11 en wordt muzikaal omlijst door DJ Jordy; En nou die handjes…

* Op woensdag de 11de van de 11e kunnen alle Amstelveners van 18.11 uur tot 20.11 uur in Het Wapen van Amstelveen de nieuwe Stadsprins persoonlijk feliciteren met zijn inauguratie en samen met hem door de Hoffotograaf voor eeuwig worden gedigitaliseerd op een statiefoto.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.