Bijgewerkt: 20 maart 2023

In het Oude-Dorp van Amstelveen komt de 10de Amateurkunstmarkt

Nieuws -> Cultuur

Bron: Lidy Leegstra
07-05-2017

Zondag 21 mei 2017 is het weer zover. Het Dorpsplein in het Oude-Dorp van Amstelveen zal omgebouwd worden tot een Amstelveens Montmartre plein! Het is namelijk weer Amateurkunstmarkt en al het tweede lustrum, met andere woorden, voor de 10de keer. Tot nog toe is elk jaar de organisatie in handen van Cor Roof en Lidy Leegstra, hetgeen hen wel is toevertrouwd.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2015)

De Amateurkunstmarkt in 2015


Er zijn ruim 35 kramen en prachtige kunst, zoals fotografie, acryl en olieschilderijen, keramiek, ikebana, pastel, en aquareltekeningen. De kunstenaars willen graag het publiek hun werk laten zien en proberen te verkopen. Zoals elk jaar komt om 14.30 uur de Franse accordeonist Jean Claude en laat het publiek weer genieten van zijn mooie Franse melodieën. Om 12.00 uur gaat het beginnen en om 17.00 uur is het afgelopen.

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2009)

De Amateurkunstmarkt in 2009


Parkeren kan gratis gebeuren bij het gemeentehuis. We gaan er zoals altijd een leuke middag van maken met heel veel kunstliefhebbers die hun hart op kunnen halen met zoveel moois. Diverse horecaondernemers zijn open. Ook het Museum Jan van der Togt met de mooie foto-expositie van Micky Hoogendijk en de tentoonstelling van de Amstelland kunstenaars. Dus laat zo'n geweldig culturele dag niet voorbijgaan!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.