Bijgewerkt: 25 mei 2024

IJzersterk deelnemersveld 29e OST Tennistoernooi

Nieuws -> Sport

Bron: John de Die
14-06-2010

Een ijzersterk deelnemersveld heeft zich ingeschreven voor de NRT topcategorie van het 29e Open Startbaan Tennistoernooi. Bij de heren doet onder andere 2-voudig Nederlands kampioen Jasper Smit mee en ook bij de dames spelen liefst 15 speelsters uit de Nederlandse top 100.

Met 4 spelers uit de Nederlandse top 20 is het NRT*** heren tennistoernooi sterker dan ooit. Het belooft een spannende strijd te worden met de winnaar van vorig jaar, Jasper Smit, als grote favoriet. Ook het damesveld is beresterk met o.a. Marrit Boonstra en Nicole Thijssen uit de Nederlandse top 25.

Smit Amstelveen
(Foto Paul Gabel - 2009)

Jasper Smit


Maar ook buiten deze topcategorie kan het bekende OST toernooi weer op een grote belangstelling rekenen. Ver boven de 500 tenniss(t)ers schreven zich in voor de categorieën 2 tot en met 8 en bij de Veteranen. De topcategorie (dames en heren) speelt overdag en start op maandag 21 juni 2010 om 11 uur met de kwalificaties. Woensdag 23 juni begint het hoofdtoernooi met de finales op zondag 27 juni.

Alle overige wedstrijden worden overdag (veteranen) en in weekend en 's avonds (cat. 2 - 8) gespeeld.

De hele week staat in het teken van Zuid-Afrika met veel voetbal (u hoeft geen wedstrijd te missen), (top)tennis en iedere dag vele activiteiten zoals diverse loterijen en bijvoorbeeld ‘ladiesnight’ op maandagavond 21 juni en een knallende oranjeavond op donderdag 24 juni (met speciale gast). Zie www.openstartbaantoernooi.nl voor het volledige programma. Kom dus vooral eens overdag of ’s avonds langs op Sportpark Startbaan van 19 - 27 juni 2010. De toegang is gratis!Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.