Bijgewerkt: 5 juni 2023

Hulp bij besteding energie vouchers in Amstelveen

Nieuws -> Politiek

Bron: SP-Amstelveen
20-03-2023

Onlangs heeft de gemeente Amstelveen aan een aantal inwoners met een minimum inkomen een voucher uitgegeven ter waarde van € 500,-. Deze voucher kan worden besteed voor de aankoop van bijvoorbeeld een wasmachine of een koelkast. Apparaten die in geen enkel gezin mogen ontbreken.

Nora Fakirni SP-Amstelveen raadslid: 'Jammer genoeg is gebleken dat deze voucher momenteel niet voldoende is om bijvoorbeeld een A label wasmachine te kopen. Daarom heeft de SP besloten om mensen erop te wijzen dat zij gebruik kunnen maken van bijzondere bijstand voor een aanvulling op het bedrag van € 500.'

Foto Amstelveen
(Foto Amstelveenweb.com - 2022)

Nora Fakirni raadslid van SP-Amstelveen

De SP-Hulpdienst zet zich ervoor in om Amstelveense burgers te helpen bij het aanvragen van deze bijzondere bijstand. De SP-vrijwilligers zijn maandag, woensdag en donderdag tussen 10:00 en 14:00 in De Arc aan de Jeanne d'Arclaan om ze hierbij te helpen. Hulpdienstmedewerker Sahra: 'We hopen mensen te bereiken die extra hulp nodig hebben om de aanvraag te doen. We willen dat iedereen in Amstelveen toegang heeft tot duurzame witgoed en daarom willen we hen helpen bij het aanvragen van een bijzondere bijstand.' Wie vragen heeft over hulp bij het aanvragen van bijzondere bijstand of een andere hulpvraag heeft kan bellen met de SP-Hulpdienst: 06-81589233.Amstelveenweb.com is niet verantwoordelijk voor de inhoud van de nieuwsberichten.